Kradsetræ til katte

Skab et hyggeligt hjem for dig og din kat

Hvad er mere hyggeligt i et hjem end et kæledyr?

Katte er det oplagte kæledyr i nutidens verden – den kommer med et ansvar men kan modsat en hund eksempelvis, også passe sig selv meget af tiden. Samtidig giver den os glæde, omsorg og et smil på læben i dagligdagen. Det at have en kat er hygge i sig selv. Den dækker altså flere af vores behov – og vi har derfor også ansvaret for at dække deres behov. 

Kradsetræ

Med at kradsetræ kan du skabe hyggelige omgivelser for både din kat og for dig – find dig et kattetræ der dækker både dine behov samt din kats. Du kan finde kradsetræer i alle former og farver og materialer alt fra sisal, søgræs, piletræ, stof og træflader. 

Et kradsetræ er med til at skabe tryghed hos din kat – den giver flere muligheder for at give din kat den atmosfære i hjemmet den har brug for for at være tilfreds. Skaber man ikke en tryghedsfølelse i sit hjem for sin kat som den har brug for, er det der man ofte ser katte bliver udadreagerende – det er et scenarie alle katteejere kan nikke genkendende til at ville undgå.

Integrer din kat i dit hjem og i din indretning med et kradsetræ der passer til din kat, dit hjem og din æstetik. 

Hyggelige huler

Skab ekstra hygge for din kat i hjemmet med kattehuler og liggepladser. Det er med til at give din kat endnu flere steder at afmærke sin duft hvilket igen fører til øget tryghed hos din kat. Tilfør dit hjem ekstra afslapnings steder for din kat med bl.a. en hule af piletræ eller søgræs i både mørke eller lyse farver, der kan pifte hver en indretning op. 

Vandfontæne

Vandfontæner er langt fra så udbredte som de burde være – rindende frisk vand er essentielt for kattes helbred, da katte ofte ser stillestående vand som urent. Det samme gælder for vand nær deres spisested – det ligger i kattens natur at det højst sandsynligt er forurenet. Det leder ofte til at vores huskatte ikke indtager nok vand og det leder til en lang række helbredsmæssige årsager som vi ofte ser hos vores katte idag.

En vandfontæne vil ikke kun gøre din kat glad – du kan skabe en unik indendørs hyggelig stemning med lyden af rislende vand der kan skabe en fornemmelse af velvære og ro.

Skab velvære i hverdagen for dig selv og din kat.

Katteurt

Giv din kat en god oplevelse og præsentér den for katteurt – prøv enten den populære catnip eller baldrian.

Katteurt har en effekt på de fleste katte der kan variere alt fra legesyghed, afslapning og til at blive ekstra kælen. Duften er nemlig stimulerende for katte og kan bruges til alt fra kattelegetøj til brug som tillokkende middel eksempelvis ved nye kradsemøbler for at lokke kattens interesse.

Catnip er medlem af mint familien og dufter af en blanding af kamille og mint, hvorimod baldrian dog har en mindre behagelig lugt. Indtagelse af catnip eller baldrian er hverken farligt for dyr eller mennesker, hvor catnip te faktisk er vist til at kunne have beroligende effekter for mennesker og kan lindre både stress og angst og endda hjælpe med fordøjelse. Baldrian er også kendt fra diverse kosttilskud til mennesker pga. den beroligende effekt.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne