Hyggelig have med blomster og træer

Sådan skaber du en hyggelig have

Er du den heldige ejer af et hus med en tilhørende have? Haven er er fantastisk sted at bruge sin tid på dage med godt vejr. Har du en rolig og hyggelig have, kan det tilmed give ro i sjælen, og hjælpe dig med at lade batterierne op. Men hvordan skaber du en hyggelig have? Først og fremmest skal du have styr på det basale, som terrasse, havebed osv. Herefter kan du tilføje havegrill, hængekøje og hvad du ellers måtte ønske dig.

Få lagt en hyggelig terrasse

Terrassen er en del af din have, og ønsker du dig en hyggelig have, må du også have dig en hyggelig terrasse. En hyggelig terrasse er ofte lagt med naturmaterieler. Dvs. enten er den lagt i træ, eller med naturssten som f.eks. chaussesten. Der må gerne være en rød tråd mellem have og terrasse, og det kan du skabe, ved at gøre den mere naturlig. Efter du har lagt bunden, kan du evt. overdække den, og så er det ellers bare at få møbleret den med nogle hyggelige havemøbler.

Få lagt et flot havebed

Planter og blomster er essentielt for enhver hyggelig have. Det kan være alt fra en lille urtehave, til et flot blomsterbed, til små buske. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du får lagt et godt underlag som passer til de planter du ønsker at plante. Det kan f.eks. være plantejord med bark ovenpå. Udover at planter og blomster er hyggelige at se på, så er de også hyggelige at gå og passe, og se vokse.

Lav havestier

Hvis du har en stor have, kan det være en fordel at få anlagt nogle hyggelige havestier. Det kan f.eks. være en sti rundt om huset, eller det kan være en sti som forbinder terrassen med en anden del af haven. Ligesom med terrassen, er det en god ide, at lægge din havesti med naturmaterialer. Her egner både chaussesten og granitskærver sig særligt godt. Hvilke du skal benytte, kommer an på hvad du selv syntes er flottest, og hvad der passer bedst ind i stilen til din have.

Hvis du gerne vil have anlagt dig en hyggelig have, så er det bare at få bestilt de materialer du skal bruge, og komme i gang med dit haveprojekt. Er du klar til at gå i gang? Så se mere her, hvor du kan bestille en stor del af de produkter og materialer du skal bruge til at få anlagt en hyggelig have.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne