Indrettet badeværelse

Sådan indretter du badeværelset

Dette indhold er sponsoreret.

Mange drømmer om at få et stort og luksuriøst badeværelse, men har ofte kun få kvadratmeter at indrette sig på. Med nogle nemme tips og tricks kan man dog lave et lille badeværelse om til en smagfuld oase med god opbevaringsplads. Selvom badeværelset ikke er stort, har man heldigvis mange muligheder for at indrette sig uden at skulle gå på kompromis med sine ønsker og behov, som du kan blive klogere på her. 

En praktisk håndklædeholder

Uanset hvilken størrelse badeværelse man har, så kan man altid finde plads på væggen til kroge, knagerækker eller håndklædeholdere. En håndklædeholder behøver ikke kun at være praktisk, men må også gerne være stilfuld, ligesom dem, du finder her: https://www.ideshoppen.com/haandklaedeholdere-162/. Håndklædeholderen kan være med til at give plads, da man kan skubbe den ind mod væggen, når den ikke er i brug. Designet på en håndklædeholder spænder fra det traditionelle og klassiske til det mere nytænkende og spændende, hvilket gør, at man kan få en håndklædeholder til enhver boligstil. 

De små ting

Nogle gange kan det være de helt små ting, som kan være med til at give badeværelset en helt ny stemning. Vil man gerne have en hyggelig stemning, kan man indrette badeværelset med farver, man finder behagelige. Hvis du går efter et mere minimalistisk badeværelse, kan du med fordel investere i en ensfarvet sæbedispenser, tandbørstekrus, toiletbørste og skraldespand. Hvis der alligevel gerne må ske lidt, kan man bryde badeværelsets rene linjer med et mønstret badeforhæng. Duftpinde og levende lys kan på et badeværelse skabe en spa atmosfære, og hvis du oplever, at dit badeværelse nemt kan se rodet ud, kan du samle cremerne, parfumerne og sæberne i nogle fine bakker. Hvis du har mulighed for det, kan du placere levende planter i rummet eller nøjes med de falske, der nemt kan se livagtige ud.

Et rundt spejl

Et rundt og smukt spejl vil klæde ethvert badeværelse, da det kan pifte indretningen op ved at gøre rummet større. Derudover bidrager et rundt spejl til pynten på væggen. Man kan med fordel hænge spejlet et sted, hvor det, udover at give liv til badeværelset, også kan være anvendeligt såsom over vasken. Man vil hurtigt komme til at opleve, hvordan det runde spejl kan bløde rummet og de hårde linjer op på en enkel og stilsikker måde. På den måde bibeholder man balancen i indretningen. Man kan få runde spejle i mange smukke farver og størrelser, som nemt kan få badeværelset til at virke større. 

Bedøm denne side

Klik på en stjerne