Kvinde plejer sin hud med olie

Sådan bruger du weekenden på selvpleje

Efter en travl uge med arbejde og hverdag, er weekenden altid tiltrængt. Indimellem glemmer man at slappe af, men hvis man sætter tid af til selvpleje, kan man gøre livet lidt lettere for sig selv. Læs mere her og bliv inspireret til, hvordan du kan forkæle dig selv i weekenden. 

Fjern uønsket hår med en epilator

Mange føler sig mere præsentable, når de har fjernet uønsket hår. Hårfjerning tager tid, men det behøver ikke at tage hele dagen. Du kan med fordel benytte en epilator til at fjerne det hår, du ikke ønsker, og med den bedste epilator i test kan du finde det produkt, der passer bedst til dig. Der findes mange forskellige produkter på markedet, hvorfor det er en god idé at lave sin research.

Det er dog vigtigt, at du ikke føler dig presset til at fjerne dit kropshår, men at du udelukkende gør det, fordi det er noget, du har lyst til. Hvis du vælger at fjerne det, er det vigtigt, at du husker at pleje din hud efterfølgende, som du kan gøre med en god og fugtgivende creme.

Gå glad i bad 

Er du en af de heldige, der har et badekar derhjemme, som du aldrig bruger, er weekenden helt oplagt til et timelangt bad. Fordelen med at badekar er ikke bare, at du sparer på vandet, du kan også fylde badet med forskellige slags salte, dufte og sæber, der hver især har en sund indvirkning på huden. Et karbad er mere afslappende end et forhastet brusebad, og derfor er det en oplagt weekendaktivitet. 

Du kan med fordel høre afslappende musik, en podcast eller en god lydbog, mens du slapper af i karbadet. På denne måde kan du både give din krop og dit sind et tiltrængt pusterum.

Gå en tur og læs en bog

Selvpleje behøver ikke blot handle om, hvordan du plejer din krop. Det kan også være, hvordan du behandler dit sind. En gåtur, uanset om det er en lang eller kort tur, er rigtigt godt for både din krop og dit sind. Om det så er i let regn eller solskin.

En god bog, som du kan fordybe dig i, kan også gøre underværker. Her er det vigtigt, du har god tid og lyst til at fordybe dig. For når du først er fanget af en god historie, kan den være umulig at slippe igen. 

Det er vigtigt, at man husker at forkæle sig selv. Hverdagen kan være drænende, hvorfor det er en god idé at bruge weekenden på selvpleje.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne