Nødudgangsbelysning med LED lys

Øg sikkerheden i din virksomhed med nødudgangsskilte af LED lys

Øg sikkerheden i din virksomhed med nødudgangsskilte af LED lys.

Det er aldrig til at vide, hvornår en nødsituation skulle bryde ud, men det er altid brugbart at være forberedt. I nogle tilfælde er det et lovkrav med flere bestemte slags nødudgangsskilte og -belysninger, men selv der, hvor det ikke er krav, er det god kutyme.

I virksomheder handler det sjældent om en selv, men om alle medarbejderne. Alle skal let kunne finde nødudgangene i enhver situation, for det er vigtigt at huske på, at mennesker ikke altid tænker rationelt i nødsituationer. Under kaotiske forhold kan de rette nødudgangsskilte skabe mere ro og orden. På den måde fjernes endnu en bekymring.

 

Den rette skiltning 

Hos MrPerfect finder du et robust V-Tac-nødudgangsskilt, som hjælper dig, dine medarbejdere og eventuelt dine kunder i enhver nødsituation, der skulle opstå. Skiltet er til at sætte i loftet, hvilket er et krav i nogle bygninger.

Du kan vælge, om det skal tænde, hvis strømmen går, eller om det altid skal være tændt. Den første indstilling kan være tilstrækkelig i virksomheder, hvor medarbejderne arbejder om dagen, og hvor der er nok lys fra lamper og solen. På den måde kan medarbejderne se skiltet i løbet af arbejdsdagen, således at de på forhånd har identificeret nødudgangen. Under de forhold, kan det være spild af energi at have det tændt konstant. 

Ikke alle virksomheder er ens, og måske har I medarbejdere i døgndrift, mørke lokaler eller noget helt tredje. Dette vil have betydning for nødudgangsbelysningen. I dette tilfælde kan det give mere mening at lyse skiltet op konstant gennem den anden indstilling. 

Producenten V-Tac er kendt for sine lave priser til høj kvalitet, derudover er de partner med Samsung, derfor er skiltets LED-chip fra Samsung. Virksomheden er nogle af de største i Europa og er tilstede i over 70 lande. 

 

Den passende belysning

Hos MrPerfect finder du også nødbelysning bestående af lampe eller armatur, der lyser op, hvis der skulle være strømsvigt. Skulle uheldet være ude, vil de lyse i op til 3 timer efter uheldet er ude. På den måde får dem, som befinder sig i bygningen, tid til at komme sikkert ud. Belysningen kan sættes op, således at det udformer en guidet rute. 

Belysningen er synlig i en afstand på op til 22 meter fra siden. Vælges en V-Tac-model, følger der op til 5 års garanti med alt efter valg af model. Belysningerne kan både sættes på væg og loft.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne