Hyggetøj & loungewear til kvinder 2023

På udkig efter lækkert hyggetøj? Her finder du et stort udvalg af behageligt loungewear, som du kan føle dig godt tilpas i derhjemme, og samtidig se vanvittigt godt ud. Vi har nemlig fundet alt det bedste hyggetøj frem til dig, i et væld af skønne farver, materialer og tøjstile. Vælg mellem de mange hyggebukser, bløde trøjer og matchende sæt. Der er lækkert loungewear for en hver smag!

DKK
DKK
Farve
Mærke

Juicy Couture Del Ray Classic Velour Pant Silve...

899,00 kr.

Hunkemöller Shorts velour Lace pink

229,99 kr.

Hunkemöller Velours Lace cami pink

239,99 kr.

Hunkemöller Cami Velour Lace pink

199,99 kr.

Hunkemöller Cami Velour Lace sort

229,99 kr.

Hunkøn - Sweatshirt - Amelia Sweatshirt - Rose

599,00 kr.

Champion - Sweatshirts - Black - Crewneck Cropt...

549,00 kr.

Polo Ralph Lauren - Sweatshirts - Red - Prl Cn ...

1.299,00 kr.

Champion - Sweatshirts - Orange - Crewneck Swea...

549,00 kr.

Mads Nørgaard - Sweat - Organic Sweat Tilvina S...

700,00 kr.

Mads Nørgaard - Sweat - Organic Sweat Tilvina S...

700,00 kr.

Nørgaard - Organic tilvin sweat - Sweatshirts o...

700,00 kr.

Nørgaard - Organic Sweat Tilvin - Sweatshirts o...

650,00 kr.

MOSS Copenhagen - Ima logo hood sweat - Sweatsh...

450,00 kr.

Levi's - Sweatshirts - Neutral - Graphic Laundr...

299,00 kr.

Nicki Studios - Sweatshirts - Flan - Straw Clas...

539,00 kr.

Nelly Printed Effortless Sweat Sweatshirts Peach

89,00 kr.

JdY - Sweatshirts - Sky Captain Angelic - Jdypa...

139,00 kr.

Polo Ralph Lauren Prl Fz-Long Sleeve-Sweatshirt...

1.299,00 kr.

Polo Ralph Lauren - Hoodies - Lilac - Prl Fz-Lo...

1.299,00 kr.

Polo Ralph Lauren Prl Flc Pnt-Ankle-Athletic Jo...

999,00 kr.

Polo Ralph Lauren - Joggingbukser - Lilac - Prl...

999,00 kr.

Dickies - Joggingbukser - Ecru - Mapleton Sweat...

239,00 kr.

Calvin Klein Jeans - Joggingbukser - Æggeskal -...

479,00 kr.

Nelly - Joggingbukser - Lyseblå - My Best Pants...

299,00 kr.

Calvin Klein - Wide leg jog pant - Damebukser -...

300,00 kr.

Hunkemöller Shorts Velour sort

240,00 kr.

Hunkemöller Velours Lace cami sort

230,00 kr.

Hunkemöller Velours Lace shorts sort

240,00 kr.

Champion Crewneck Croptop Sweatshirt Sweatshirt...

549,00 kr.

Polo Ralph Lauren Prl Cn Po-Long Sleeve-Sweatsh...

1.299,00 kr.

Polo Ralph Lauren Mockneck Flc-Long Sleeve-Swea...

1.299,00 kr.

Champion Crewneck Sweatshirt Sweatshirts Orange

549,00 kr.

Polo Ralph Lauren - Cobblestone - Mockneck Flc-...

1.299,00 kr.

H2O Sportswear - Blåvand fleece zip - Sweatshir...

350,00 kr.

Nelly Everything Chunky Sweater Oversized sweat...

249,00 kr.

NA-KD - crop na-kd sweater - Sweatshirts og hoo...

150,00 kr.

Adidas Sport Performance Bluv Q1 Swt Oversized ...

549,00 kr.

New Balance - Sweatshirts - Greige - WT23555 - ...

269,00 kr.

Nelly Everything Chunky Sweater Oversized sweat...

249,00 kr.
Henter...

Lækkert hyggetøj til kvinder

De fleste af os elsker hyggetøj. Der er ikke noget bedre, at komme hjem fra en lang dag og hoppe i et sæt lækkert hyggetøj, og bare slappe af på sofaen med en god film. Det behagelige loungewear er i sær populært hos kvinder, og har fået sin helt egen gren af tøjtyper. I sær hyggesokker er godt kendt i de danske hjem, og mange af os har adskillige par i sokkeskuffen, som bliver taget frem hver gang der er lejlighed til en god omgang hjemmehygge. Men hyggetøj er meget mere end bare sokker – det er bløde hættetrøjer, behagelige joggingbukser, jumpsuits, slippers, matchende hyggetøj sæt og meget mere.

 

Loungewear du både føler dig lækkert tilpas i og ser lækker ud i

Ja – en stor t-shirt der er et par år eller 5 gammel er behageligt at rende rundt i derhjemme. Men det er tid til at opgradere! Det bedste hyggetøj til kvinder er nemlig ikke kun behageligt at have på, men også elegant, og nogle gange en smule fancy. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med komforten!

Her på hjemmehygge.dk er vi ellevilde med flot, behageligt tøj, som vi kan føle os godt tilpasse i derhjemme. Alt det lækre loungewear til kvinder du finder på siden, er ikke kun behageligt og komfortabelt af have på, men er også tøj som du ser knald godt ud i. På den måde er tøjet ikke kun lækkert at have på, du føler dig også super lækker i det. Tjek f.eks. de mange cozy lounge sæt, i bl.a. pink, creme farvet eller grå. Det er nogle af de mest elegante hyggesæt du kan få. Med sådan et outfit er du sikret en god hygge stemning, at du føler dig godt tilpas og ikke mindst at du ligner en drøm. Hvad mere kan man ønske sig? Og som en bonus, vil du i sådan et outfit uden tvivl få en wauw effekt fra kæresten/manden!

 

Komfortabelt tøj til en hver smag

Der er mange former for hyggetøj til kvinder. For det første kommer det i stort set alle størrelser. Så om du er XS, S, M, L eller XL, vil du nemt kunne finde både joggingbukser, hoodies og jumpsuits blandt det store udvalg af loungewear. Dertil fås det også i en masse forskellige skønne farver. Farver som er trendy indenfor hyggetøj lige nu, er bl.a. dusty pink, råhvid og beige, samt en masse forskellige variationer heraf. Dertil er sort og grå også super populært.

Udover størrelser og farver, er der også mange typer af komfortabelt tøj til damer. Hyggetøj er nemlig ikke kun sweatpants og varme hættetrøjer. Mange forbinder hyggetøj med store varme vintersweatere og hjemmestrikkede tykke sokker. Det er uden tvivl hyggetøj, men der findes meget mere end som så. Der er f.eks. lounge set, elegante bukser og fine bluser. Der endda shorts, toppe og kjoler som kan bruges om sommeren. Komfortabel og hyggeligt tøj er derfor ikke kun længere tiltænkt de kolde måneder, men kan bruges hele året rundt. Altså er der komfortabelt tøj til en hver smag, stil og tid.

 

Hyggesæt – hyggetøj og modetøj på samme tid

Du kan købe hyggebukser og trøjer hver for sig, men også som et samlet hyggesæt. Fordelen ved at købe hyggetøj sæt, er at det er billigere end at købe underdel og overdel hver for sig. Dertil er det også elegant af have et sæt der matcher hinanden 100% i stil, farve og materiale. Det giver outfittet et ekstra fancy touch. Nogle af disse sæt kan du endda bruge uden for hjemmet, da det ikke kun er hyggetøj, men også modetøj. Det hyggelige loungewear er nemlig blevet så populært, at det er en del af den nuværende mode trend. Så elsker du hyggetøj ligeså meget som os, så vær ikke bleg for at anskaffe dig 3-4-5 sæt hygge outfits – for ud over at bruge det hjemme, kan du også bruge det som casual wear uden for hjemmet.

 

Hyggelige hoodies og bløde hættetrøjer

En god hyggetrøje er den måske mest essentielle tøj del, når vi snakker hyggetøj. Vi har alle sammen den lidt for store sportstrøje, som vi kun bruger som hjemmetøj, og tager på når vi har en dag indenfor. Men hvis du vil opgradere dit hyggetøjsklædeskab, så kan jeg glæde dig med at du har masser at fantastiske valg når det kommer til trøjer. Der er alt fra store bløde hættetrøjer, til silkebløde bluser til behagelige sweatshirts. Selvfølgelige i alle størrelser og farver du kan tænke dig.

Her på hjemmehygge.dk finder du både fleece, bomuld, plys og velourtrøjer, med eller uden lynlås. Udvalget er stort, og du kan uden tvivl finde en hyggetrøje som falder i din smag.

 

Behagelige joggingbukser

Joggingbukser, sweatpants, trackpants, hjemmebukser. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er dejlige og behagelige, og dermed kan bruges som hyggebukser. Du har helt sikker sådan et par i klædeskabet, klar til at smides på når weekenden kommer og der skal skrues op for hjemmehyggen. Men man kan aldrig få for mange hyggebukser – og hvis du alligevel skal anskaffe dig et par, hvorfor så ikke finde et par som er både behagelige og flotte. Her på siden finder du et stort udvalg at lækre hyggebukser med god pasform. Det betyder du kan føle dig godt tilpas, samtidig med at du har en god mås i dem.

 

Hyggelig silkeblødt nattøj

Du har sikkert prøvet det – stået op i dit nattøj en søndag morgen uden planer. Før du ved af det er det aften igen, og du har haft dit nattøj på hele dagen. Hvis du har haft sådan en dag, har den med garanti været super hyggelig. Det at slappe af en søndag morgen i sit nattøj, og det at gå i seng om aftenen er begge hyggelige tidspunkter på dagen. Fordi vi her slapper af, og føler os godt tilpas. Vi forbinder afslapning med hygge, og dermed forbinder vi nattøj med hygge. Så hvorfor ikke en gang i mellem have en hel dag, og blive i den fase hvor hyggestemningen og afslapningen er på sit højeste? En nem måde at gøre det på er f.eks. at beholde sit nattøj på hele dagen. Det hyggelige silkebløde nattøj har derfor også en plads i ’’hyggetøj’’ kategorien.

 

Loungewear i plys, bomuld og velour

Loungewear er ofte lavet i super bløde materialer. Nogle af de mest anvendte er plys, bomuld og velour. Netop fordi det er dejligt bløde typer stof. Vi har forsøgt at finde noget af de lækreste, behageligste og ikke mindst blødeste hyggetøj her på siden. Derfor er meget af tøjet af netop bomuld, velour og plys. Noget er 100% bomuld, hvor andre er blandinger er forskellige typer stof. Dertil vil du også se, at især mange hyggebukser er lavet stretchy materiale, så de har endnu bedre pasform, og komforten er helt i top. 

 

Hvad udgør godt hyggetøj?

Godt hyggetøj er først og fremmest tøj som får dig i en hyggelig stemning. Dertil skal det selvfølgelig være behageligt, og ikke mindst dejlig blødt. Det klassiske old school hyggetøj er enten nattøj, eller en stor, ofte lidt slidt, trøje eller t-shirt, og evt. et par joggingbukser. Det er tøj som vi føler os godt tilpas i, og derfor tager på når vi skal slappe af og hygge derhjemme. Men i dag udgør godt hyggetøj ikke kun at det er behageligt. I dag er det bedste loungewear også flot, elegant og moderigtigt. Det er tøj som selvfølgelig er behageligt at have på, men som du samtidig ser hamrende godt ud i. Og det er lige præcis den type tøj vi har her på hjemmehygge.dk.

Denne artikel er anmeldt af Juliane M. (5/5)
5/5