Hyggelys til hjemmet - inspiration til hyggeligt lys

Hyggelys til hjemmet 2021 – Inspiration til hyggeligt lys

Del på facebook
Del på pinterest
Del på whatsapp
Del på email

En vigtig del af en hyggelig indretning, er belysningen. Hvis du ønsker et hjem der oser af hjemlig hygge, er det derfor essentielt at du har lys, der skaber den helt rigtige hyggebelysning. Hyggelys spænder sig over en lang række forskellige typer af lys. Bl.a. kunstige stearinlys, lyskæder, saltlamper og meget mere.

Du kan vælge at have en enkelt form for hyggelys, eller du kan kombinere flere, så det giver en helt unik stemning. F.eks. kan du sagtens have en enkelt hyggelig lampe i stuen, som er nok til at skabe en hyggelig atmosfære. Du kan dog også have flere. Det kan være du har en saltlampe på gulvet, en LED lyskæde i karmen eller rundt om et billede, og et par kunstige stearinlys på en hylde.

Det der er vigtigt, er at du vælger det lys, som passer ind i din hyggelige indretning. Med andre ord, det skal være det helt rigtige hyggelys, til lige nøjagtig din stil og boligindretning.

Her på Hjemmehygge.dk har vi samlet alt det bedste hyggelys til hjemmet, som du kan bruge til at skabe en hyggelig indretning i stuen, soveværelset eller på børneværelset. Samtidig er der udendørs hyggelys til haven og terrassen. Uanset hvilken slags hyggelige lys du er til, vil der med garanti være noget der falder i din smag, og som kan bidrage til den hjemlige hygge i dit hjem. Så hop i de bløde hyggesokker og find det hyggelys som passer ind i dit hjem.

Det bedste hyggelys til hjemmet 2021

LED lysklokke

LED lysklokke

En glasklokke med LED lys i, som giver et dejligt varmt lys. En super flot dekoration til boligen, som med prikken over i’et, giver en hyggelig stemning når lyset tændes. Stil den evt. på bordet, hylden eller en reol. Fås i 2 størrelser.
Fra: 50,00 DKK
LED-lampe i Snor - 3 stk.

LED-lampe i Snor – 3 stk.

3 stk. LED-lampe i snor, som kan bruges på mange kreative måder i en hyggelig indretning. Lamperne er på batteri, og tændes og slukkes ved at hive i en snor.
Fra: 79,00 DKK
Push lamp (Sort)

Push lamp (Sort)

En smart lille LED bordlampe, som du slukker og tænder ved at trykke på den. Den er på batterier, og passer stort set til et hvert rum i huset.
Fra: 99,95 DKK
Stor globe lamp

Stor globe lamp

En karakteristisk lampe med stor fatning og en bund af mørk træ. Lampen passer perfekt ind i en hyggelig varm indretning. Fås også i 2 mindre størrelser.
Fra: 1.999,00 DKK
Oculus lampe i guld og hvid

Oculus lampe i guld og hvid

Væglampen forestiller et øje, som er både sjovt og stilfuldt design på samme tid. Den giver et hvidt lys, som står flot i kontrast til øjet af guld.
Fra: 499,00 DKK
Mood Book Lamp

Boglampe

Denne fantastiske boglampe forestiller en bog, og når den åbnes giver den en dejlig hyggebelysning. Kan indstilles til at skifte mellem flere farver, eller du kan have den fast på den behageligt lyse farve. En unik bordlampe som uden tvivl vil skabe en hyggelig atmosfære i rummet.
Fra: 259,00 DKK
Saltlampe fra Himalaya

Himalaya saltlampe

Her får du en unik bordlampe som er lavet af lyserødt salt fra Himalaya. Den afgiver et behageligt og varmt lys, som afgiver den perfekte hyggebelysning. En af de bedste lamper til hyggelys du kan få.
Fra: 239,00 DKK
Skønheden og Udyret Lampe

Skønheden og Udyret Lampe

En fortryllende lampe fra den skønne Disney film Skønheden og udyret. En sød lille lampe som forestiller rosen fra filmen. Passer både til børneværelset, soveværelset, eller stuen hvor den kan skabe en hyggelig nostalgisk stemning.
Fra: 229,00 DKK
Central Perk LED-lampe

Central Perk LED-lampe

Bring den hyggelige stemning fra Central Perk caféen ind i din egen stue med den hyggelige lampe. En fed lampe som en hver fan af Friends vil elske at have hængende eller stående i stuen.
Fra: 229,00 DKK
DAY - Lyskæde Med 200 LED & Timer 24,95 Meter

Lyskæde 25 meter med 200 LED lys og timer

Med denne lange lyskæde med hele 200 LED lys og timer, kan du være kreativ og skabe en hyggelig belysning udenfor såvel som indenfor. Om det er julelyset på huset eller hyggelys i soveværelset.
Fra: 109,00 DKK
Archilamp Cube lampe

Archilamp Cube lampe

Archilamp Cube lampen er en bordlampe som er formet som et hus. Den er både super hyggelig, mens den samtidig er elegant. Perfekt lampe til den moderne boligindretning med et hyggeligt touch.
Fra: 699,95 DKK
Moon Rocket lampe

Moon Rocket lampe

En sød lille bordlampe i porcelæn som forestiller en rumraket. Passer både til børneværelset, eller som et hyggeligt supplement til kontoret eller stuen.
Fra: 799,95 DKK
LED stearinlys sæt - Carla

LED stearinlys sæt – Carla

Et flot LED stearinlyssæt, med stearinlys i 3 forskellige størrelser. Flammen er bevægelig, og ligner en rigtig levende flamme. Lysene har en betteritid på hele 1200 timer, og der medfølger fjernbetjening.
Fra: 349,00 DKK
Solcelle lyskugler til haven

Solcelle lyskugler til haven

3 stk. flotte lyskugler som uden tvivl skaber en dejlig og hyggelig stemning i haven. Lyskuglerne oplades via solceller, eller alternativt USB hvis der ingen sol er.
Fra: 1.295,00 DKK
Bærbar LED lampe til haven

Bærbar LED lampe til haven

Denne LED lampe til haven er trådløs, og kan derfor nemt tages med rundt på en tur i haven. Den bliver ikke misfarvet i solen og kan holde helt ned til -14 grader.
Fra: 349,00 DKK
LED foto clips 1.5m med 10 pærer

LED foto clips 1.5m med 10 pærer

Med LED foto clips lyskæden har du mulighed for at sætte et både hyggelig og personlig præg på indretningen. Sæt billeder og postkort i klemmerne, og hæng den langs væggen. Perfekt til teenageværelset, kontoret eller sommerhuset.
Fra: 59,95 DKK
Brede LED stearinlys - 3 stk.

Brede LED stearinlys – 3 stk.

3 stk. brede LED stearinlys i et elegant design. Den dråbeformet flamme ligner en rigtig flamme, og afgiver et varmt hyggeligt lys. Lysene er lavet af rigtig stearin.
Fra: 349,00 DKK
Glas LED bolde - 3 stk.

Glas LED bolde – 3 stk.

3 stk. glad LED bolde som afgiver et dejligt lys. Et anderledes hyggelys, som sætter et både unikt og hyggeligt præg på indretningen. De fine glad bolde passer både til stuen, køkkenet og soveværelset.
Fra: 199,00 DKK
LED lyskæde på 3m med 20 små pærer

LED lyskæde på 3m med 20 små pærer

En fin lille lyskæde på 3m med 20 små pærer. Kan sættes rundt om en dekoration, en plante eller lægge på en hylde. En herlig lyskæde som du kan være kreativ med, og skabe et dejligt hyggelys.
Fra: 119,00 DKK
Butterfly LED lyskæde med 10 pærer

Butterfly LED lyskæde med 10 pærer

En flot lyskæde med 10 pærer som forestiller sommerfugle. Sæt den udenfor i en busk, et træ, eller inden for i en plante eller troldegren. Der er mange muligheder med den hyggelige lyskæde.
Fra: 99,95 DKK
Lyskæde på 4.5m med 10 pærer

Lyskæde på 4.5m med 10 pærer

Denne lyskæde er på 4,5m og har 10 pærer. Den afgiver et varmt hvidt lys, som er perfekt et udendørs hyggelys på terrassen eller i haven.
Fra: 229,00 DKK

Skab en hyggelig stemning med det rigtige lys

Hvis du har besluttet dig for at skabe en mere hyggelig atmosfære i dit hjem, er belysningen et rigtig godt sted at starte. Først og fremmest er belysningen en essentiel del af en hyggelig atmosfære i et rum. Dertil er det nemt at implementere. Har du f.eks. besluttet dig for at gøre din stue mere hyggelig, er det nemmere blot at supplere indretningen med en hyggelig lampe og et par stearinlys, frem for at købe nye møbler, male, eller ændre andre ting, der har betydning for den hyggelige stemning i dit hjem. Ud over at det er nemt at supplere med en hyggelig belysning, er det også billigt. En lampe som afgiver et afdæmpet hyggelig lys, kan fås for 100 kr. og opefter. Et par lysestageholdere og stearinlys kan anskaffes endnu billigere. Altså er hyggelys et rigtigt godt udgangspunkt, i missionen om at skabe et hyggeligt hjem.

 

Hvilken slags hyggelys skal jeg vælge?

Vi vil alle sammen gerne have et hyggeligt hjem, hvor vi føler os godt tilpas. Vi bruger rigtig mange timer af døgnet i vores hjem, og derfor skal vi selvfølgelig gøre noget ud af, at det er et rart og hyggeligt sted at være. En nem måde at skrue op for den hyggelige stemning, er med den rigtige belysning. Hvad der er det rigtige hyggelys for dig, som skaber den atmosfære du ønsker, afhænger af flere ting. Bl.a. hjemmets stil, rum, og selvfølgelig din generelle smag.

Så hvilken slags hyggelys skal du vælge? Lad og se nærmere på de forskellige typer af hyggeligt lys, så du kan få inspiration til at vælge det rigtige til dit hjem.

 

Kunstige stearinlys til den hyggelige stue

Kunstige stearinlys, er lys som ligner rigtige stearinlys, men som i stedet er med LED. Derfor kaldes de også LED stearinlys. Mange gange er de lavet af stearin, men er i stedet på batteri, og tændes med en fjernbetjening, eller på en lille knap i bunden. Det lille LED lys tændes i toppen, og ligner en rigtig flamme med liv i. De kunstige stearinlys kan mange gange erstatte rigtige lys. Faktisk ligner de rigtige lys så meget, at de ofte giver den samme hyggelige effekt, som ægte lys med flamme. At de ikke har en rigtig flamme, gør også at de sagtens kan bruges i hele hjemmet, uden at der skal holdes øje med dem. De kan f.eks. sagtens være tændt på et børneværelse, eller i et rum hvor du ikke er i hele tiden. Og glemmer du at slukke dem, en aften inden du går i seng, er der heller ingen fare for at der sker noget.

Kunstige stearinlys er det perfekte hyggelys til en hyggelig stue. For det første kan de stå stort over alt. Både i vindueskarmen, på en reol eller en bakke på stuebordet. For det andet giver de lige nøjagtigt nok lys til, at de skaber en hyggelig belysning, uden at lyset er for skarpt. Perfekt til en filmaften på sofaen, eller en tidlig morgen hvor det stadig er mørkt udenfor, og øjnene endnu ikke er friske nok til det almindelige lys.

 

Hyggelige lamper til hjemmet

Når det kommer til hyggelige lamper, findes der et hav af fantastiske muligheder. Både loftslamper, bordlamper, væglamper og gulvlamper kan være med at skabe en hjemlig hygge ud over det sædvanlige. Særligt bordlamper er særligt interessante når vi snakker hyggelig indretning. De kommer nemlig i mange forskellige former, typer og størrelser. Her er 3 typer bordlamper, som vi er helt vilde med her hos Hjemmehygge:

  • Himalaya saltlampe – Himalaya saltlamper er nogle af de hyggeligste lamper der findes. De er lavet af lyserødt salt fra Himalayabjergene, og giver et helt fantastisk afdæmpet varmt lys. Saltlamperne kan fås i flere størrelser, både som bordlamper og som gulvlamper.
  • Boglampe – Som navnet antyder er boglampen ikke en læselampe, til når du skal læse bøger. Det kan den selvfølgelig godt bruges til, men det er ikke deraf navnet kommer. Boglampen er nemlig en lampe som er formet som en bog – og den kan endda åbnes og lukkes. Den giver et dejligt lys, og kan bruges til både stuen, soveværelset eller et børneværelse.
  • Månelampe – Månelampen er endnu en hyggelig lampe som er helt fantastisk. Den vil uden tvivl bidrage til den hyggelige stemning i hvilket som helst rum den er er. Om det stuen, kontoret eller børneværelset.

 

Du finder selvfølgelig alle de hyggelige lamper på vores liste over hyggelys til hjemmet.

 

Brug LED lyskæder til hyggebelysning i soveværelset

LED lyskæder er super gode som hyggelys, i sær til dig som er kreativ. Der er nemlig mange kreative måder, hvorpå du kan bruge en LED lyskæde til at skabe en hyggelig belysning. En populære måde at bruge lyskæder til at skabe en hyggelig atmosfære på, er ved at hænge dem op i soveværelset. Du kan f.eks. hænge dem op over sengen, eller rundt i karmen på loftet. Lyskæder kan fås meget lange, så det er ikke et problem at føre dem hele vejen rundt i rummet. Det eneste du skal huske, er at købe dem lange nok.

Hvis du har brug for inspiration til hvordan du kan lave hyggelys med en LED lyskæde, kan du se billederne nedenfor.

Hyggelys og lyskæde over sengen i soveværelset
LED lyskæde rundt om verdenskort billede i hyggelig stemning
Denne artikel er anmeldt af Anette F. (5/5)
5/5