Hyggelys til hjemmet - inspiration til hyggeligt lys

Hyggelys til hjemmet 2023 – Inspiration til hyggeligt lys

En vigtig del af en hyggelig indretning, er belysningen. Hvis du ønsker et hjem der oser af hjemlig hygge, er det derfor essentielt at du har lys, der skaber den helt rigtige hyggebelysning. Hyggelys spænder sig over en lang række forskellige typer af lys. Bl.a. kunstige stearinlys, lyskæder, saltlamper og meget mere.

Du kan vælge at have en enkelt form for hyggelys, eller du kan kombinere flere, så det giver en helt unik stemning. F.eks. kan du sagtens have en enkelt hyggelig lampe i stuen, som er nok til at skabe en hyggelig atmosfære. Du kan dog også have flere. Det kan være du har en saltlampe på gulvet, en LED lyskæde i karmen eller rundt om et billede, og et par kunstige stearinlys på en hylde.

Det der er vigtigt, er at du vælger det lys, som passer ind i din hyggelige indretning. Med andre ord, det skal være det helt rigtige hyggelys, til lige nøjagtig din stil og boligindretning.

Her på Hjemmehygge.dk har vi samlet alt det bedste hyggelys til hjemmet, som du kan bruge til at skabe en hyggelig indretning i stuen, soveværelset eller på børneværelset. Samtidig er der udendørs hyggelys til haven og terrassen. Uanset hvilken slags hyggelige lys du er til, vil der med garanti være noget der falder i din smag, og som kan bidrage til den hjemlige hygge i dit hjem. Så hop i de bløde hyggesokker og find det hyggelys som passer ind i dit hjem.

Det bedste hyggelys til hjemmet 2023

Solcelledreven Lyskæde - Hvid

Solcelledreven Lyskæde – Hvid

Lys livet op i festteltet, under forteltet eller over havebordet med en hvid solcellelyskæde! LED lyskæden fra Star Trading er drevet af solens stråler og spreder festligt lys til alle grillaftener og lune aftener udendørs.
Fra: 199,00 kr.
Harry Potter-lampe med Fjernbetjening

Harry Potter-lampe med Fjernbetjening

Lumos er måske den første besværgelse, vi lærte af Harry Potter, og den er praktisk, når du tænder denne Hogwarts-lampe. Vift med tryllestaven, sig de magiske ord og voila! Så lyser denne hyggelige LED-lampe op i mørket!
Fra: 209,00 kr.
Solcelledrevet lanterne - JamJar

Solcelledrevet lanterne – JamJar

Solskin i en krukke! Ja, næsten i hvert fald – JamJar lygten fra Star Trading er drevet af solens stråler og fungerer perfekt som hyggebelysning til haveophæng, grill og lune aftener udendørs.
Fra: 99,00 kr.
Isstjerne

Isstjerne

Lys vintermørket op med smukke islygter! En smart form gør det pærelet at lave iskolde lyslygter, der er hvilket som helst ishotel værdigt. Fyld formen med vand og lad det fryse til is. Efter et par timer har du en stjerneformet islygte til at pynte i haven eller på altanen.
Fra: 71,00 kr.
Natlampe med Projektoreffekt og Højttaler

Natlampe med Projektoreffekt og Højttaler

Lys rummet op med en stjernehimmel, med julemotiver eller med smukke fisk, der svømmer forbi i det farveskiftende lys! Den lille natlampe har udskiftelige motivlister og fungerer som en miniprojektor, samtidig med at du kan bruge den som Bluetooth-højttaler og afspille musik fra din mobil.
Fra: 219,00 kr.
LED Fyrværkerilampe med Fjernbetjening

LED Fyrværkerilampe med Fjernbetjening

Flyt fyrværkeriet indenfor og sæt et spektakulært lysshow op i stuen med vores LED-lampe med fjernbetjening! Lampen sættes op på væggen, har masser af forskellige lyseffekter, der blandt andet efterligner fyrværkeri, og du kan også lade lampen blinke og skifte farve i takt med musik og andre lyde i rummet.
Fra: 419,00 kr.
Svævende Månelampe - Vooni

Svævende Månelampe – Vooni

Hvad er sejere end en lampe, der ligner månen? En svævende månelampe, selvfølgelig! Når du placerer lampen over basepladen, trodser den tyngdekraften og svæver takket være magi (og magnetisme). Lampen har 3 forskellige lystilstande og vil være en effektfuld indretningsdetalje i dit rum.
Fra: 1.195,00 kr.
Fairy Lights Lyskæde - Spralla

Fairy Lights Lyskæde – Spralla

Fyld hele hjemmet med magi! Nu kan du skabe en fortryllende atmosfære i dit værelse med disse Fairy Lights: en tynd og kobberfarvet lyskæde med LED-belysning, der drives via USB. Kæden er 10 meter lang, og lyset styres med den medfølgende fjernbetjening.
Fra: 89,00 kr.
Guardians of the Galaxy Groot Lampe

Guardians of the Galaxy Groot Lampe

Sig “”I am Groot””, og enhver Marvel-fan vil lyse op af glæde. Den trælignende Groot er manges favorit, og med denne sjove Marvel-lampe bliver det selve Groot, der lyser rummet op. Lampen har selvfølgelig lydeffekter, der spiller “”I am Groot””, når den tændes!
Fra: 279,00 kr.
Harry Potter Hedwig Lampe

Harry Potter Hedwig Lampe

Drøm dig væk til Harry Potters fortryllende verden med en sød Hedwig-lampe. Desværre kommer hun ikke med et optagelsesbrev til Hogwarts eller The Daily Prophet i næbet, men hendes hyggelige lys giver rummet umiddelbare vibes af Gryffindors sovesal!
Fra: 199,00 kr.
3D-månelampe - 15 cm - 16 Farver - Spralla

3D-månelampe – 15 cm – 16 Farver – Spralla

Astronautaspiranter, unge som gamle, har nu en chance for endelig at komme tæt på månen. Med denne seje 3D-lampe i form af en lysende måne forvandler du dit værelse til et månelandskab på ingen tid!
Fra: 239,00 kr.
Star Wars Baby Yoda Lampe

Star Wars Baby Yoda Lampe

Lys op i rummet, du skal, med The Child, du bør. Mandalorian Baby Yoda-lampen bliver en ekstragalaksisk sød detalje i dit rumskibs kontrolrum eller som hyggebelysning i dit jordiske hjem.
Fra: 199,00 kr.
Harry Potter Polyjuice Potion Farveskiftende Lampe

Harry Potter Polyjuice Potion Farveskiftende Lampe

Lumos! Sving tryllestaven og oplys dit værelse med et fortryllende skær fra den magisk Polyjuice-bryg. Denne lampe er ikke noget for mugglere eller uerfarne troldmænd og hekse, men passer perfekt i soveværelset hos rutinerede Potterheads.
Fra: 249,00 kr.
Galakse-projektor Deluxe - Vooni

Galakse-projektor Deluxe – Vooni

Med vores rumlampe forvandles ethvert rum til en fantastisk galakse fyldt med stjerner, måner og farveskiftende skyer i loftet! Galakse-projektoren har også en indbygget Bluetooth-højttaler og bruger både LED-belysning og laser til at skabe smukke lyseffekter, som du nemt kan styre med en fjernbetjening.
Fra: 547,00 kr.
Galakse-projektor - Vooni

Galakse-projektor – Vooni

Vores galakse-lampe giver dig mulighed for at få en hyggelig rumfølelse hjemme i soveværelset! Galakse-projektoren bruger både LED-belysning og laser til at skabe stjerner og farveskiftende tåger i loftet, og du styrer alt med en fjernbetjening.
Fra: 459,00 kr.
Fortryllet Rose Lampe - Spralla

Fortryllet Rose Lampe – Spralla

Billedskøn er vores fortryllede rosenlampe, der forgylder og lyser op i dit hjem. Rosen er omgivet af en lysslange, der spreder et behageligt skær, og du kan være helt sikker på, at rosen aldrig visner.
Fra: 229,00 kr.
LED-lyskæde til Makeupspejl - Vooni

LED-lyskæde til Makeupspejl – Vooni

Forvandl dit kedelige badeværelsesspejl til et luksuriøst og glamourøst makeupspejl på ingen tid! Vores LED-lyskæde med selvklæbende pærer opgraderer spejlet, så du kan gøre dig klar i et lys, der gør makeuppen perfekt. Hollywood-glam deluxe!
Fra: 209,00 kr.
Musikstyret LED-strip med Fjernbetjening - Vooni

Musikstyret LED-strip med Fjernbetjening – Vooni

Lys op i tilværelsen med en farverig LED-strip med mange festlige lystilstande. Den kan for eksempel blinke i takt til musikken i rummet! Vores LED-strip er fem meter lang og styres med fjernbetjening.
Fra: 207,00 kr.
Mood Book Lamp

Mood Book Lamp

Når du åbner denne her bog, begynder siderne at lyse som en vifte med hyggebelysning i en farve, som du selv kan indstille: Hvid, blå, grøn eller rød! Flot indretningsdetalje og perfekt til natbordet eller bogreolen. Drives af et genopladeligt batteri, der giver strøm i mere end seks timer!
Fra: 299,00 kr.
Saltlampe fra Himalaya

Saltlampe fra Himalaya

Denne unikke bordlampe af salt spreder et varmt lyserødt/orange lys – perfekt som hyggebelysning! Saltlampen er udhugget af en naturlig saltblok fra Himalaya. Derfor er hver eneste lampe også unik, og vægten varierer mellem 5-7 kg.
Fra: 299,00 kr.
Skønheden og Udyret Lampe

Skønheden og Udyret Lampe

Som om eventyrets verden er blevet til virkelighed! Ja, Skønheden og Udyret-lampen spreder et fortryllende hyggeligt lys i værelset og ser nøjagtigt ud som den magiske rose i filmen! Pyntelampen får strøm fra det medfølgende USB-kabel og tændes med et tryk på kuplens overside.
Fra: 229,00 kr.
Harry Potter Lampe

Harry Potter Lampe

Det Gyldne Lyn er fanget! Og den bedste måde at fremvise den bevingede bold på efter Quidditch-matchen er naturligvis i en smukt oplyst glaskuppel. Golden snitch lampen er den perfekte dekorationslampe til Harry Potter-fans, der drømmer om selv engang at tage plads som søgere på et Quidditchhold!
Fra: 164,00 kr.
Central Perk LED-lampe

Central Perk LED-lampe

Udsmyk dit hjem med en Central Perk LED-lampe, som giver alle Venner-dyrkere et stort smil på læberne! Denne nostalgiske lyskilde minder om neonskiltet fra vennernes elskede café og lader dig gøre en plads fra din favoritserie til virkelighed!
Fra: 229,00 kr.
Måne Lampe - 18cm med fjernbetjening

Måne lampe – 18cm med fjernbetjening

En super fed og hyggelig måne lampe med fjernbetjening. Lampen måler hele 18 cm og har 16 forskllige farver – her i blandt også diverse månefarver. En fantastisk lampe til stuen, teenageværelset eller soveværelset.
Fra: 169,00 kr.
Stjernehimmel lampe til værelset

Stjernehimmel lampe

Med denne hyggelige stjernehimmel lampe, kan du forvandle ethvert loft til en magisk stjernehimmel. Himlen bevæger sig, og du kan skifte mellem adskillige farver. Egner sig til soveværelset såvel som børneværelset.
Fra: 259,00 kr.
Måne Lampe med fjernbetjening - 10 cm

Måne lampe – 10 cm med fjernbetjening

Måne lampen her måler 10 cm, og er en super hyggelig lille lampe som kan stå på skrivebordet, stuereolen eller natbordet. Lampen har flere forskellige farver, er trådløs og kommer med fjernbetjening.
Fra: 119,00 kr.
LED lysklokke

LED lysklokke

En glasklokke med LED lys i, som giver et dejligt varmt lys. En super flot dekoration til boligen, som med prikken over i’et, giver en hyggelig stemning når lyset tændes. Stil den evt. på bordet, hylden eller en reol. Fås i 2 størrelser.
Fra: 50,00 kr.

Skab en hyggelig stemning med det rigtige lys

Hvis du har besluttet dig for at skabe en mere hyggelig atmosfære i dit hjem, er belysningen et rigtig godt sted at starte. Først og fremmest er belysningen en essentiel del af en hyggelig atmosfære i et rum. Dertil er det nemt at implementere. Har du f.eks. besluttet dig for at gøre din stue mere hyggelig, er det nemmere blot at supplere indretningen med en hyggelig lampe og et par stearinlys, frem for at købe nye møbler, male, eller ændre andre ting, der har betydning for den hyggelige stemning i dit hjem. Ud over at det er nemt at supplere med en hyggelig belysning, er det også billigt. En lampe som afgiver et afdæmpet hyggelig lys, kan fås for 100 kr. og opefter. Et par lysestageholdere og stearinlys kan anskaffes endnu billigere. Altså er hyggelys et rigtigt godt udgangspunkt, i missionen om at skabe et hyggeligt hjem.

 

Hvilken slags hyggelys skal jeg vælge?

Vi vil alle sammen gerne have et hyggeligt hjem, hvor vi føler os godt tilpas. Vi bruger rigtig mange timer af døgnet i vores hjem, og derfor skal vi selvfølgelig gøre noget ud af, at det er et rart og hyggeligt sted at være. En nem måde at skrue op for den hyggelige stemning, er med den rigtige belysning. Hvad der er det rigtige hyggelys for dig, som skaber den atmosfære du ønsker, afhænger af flere ting. Bl.a. hjemmets stil, rum, og selvfølgelig din generelle smag.

Så hvilken slags hyggelys skal du vælge? Lad og se nærmere på de forskellige typer af hyggeligt lys, så du kan få inspiration til at vælge det rigtige til dit hjem.

 

Kunstige stearinlys til den hyggelige stue

Kunstige stearinlys, er lys som ligner rigtige stearinlys, men som i stedet er med LED. Derfor kaldes de også LED stearinlys. Mange gange er de lavet af stearin, men er i stedet på batteri, og tændes med en fjernbetjening, eller på en lille knap i bunden. Det lille LED lys tændes i toppen, og ligner en rigtig flamme med liv i. De kunstige stearinlys kan mange gange erstatte rigtige lys. Faktisk ligner de rigtige lys så meget, at de ofte giver den samme hyggelige effekt, som ægte lys med flamme. At de ikke har en rigtig flamme, gør også at de sagtens kan bruges i hele hjemmet, uden at der skal holdes øje med dem. De kan f.eks. sagtens være tændt på et børneværelse, eller i et rum hvor du ikke er i hele tiden. Og glemmer du at slukke dem, en aften inden du går i seng, er der heller ingen fare for at der sker noget.

Kunstige stearinlys er det perfekte hyggelys til en hyggelig stue. For det første kan de stå stort over alt. Både i vindueskarmen, på en reol eller en bakke på stuebordet. For det andet giver de lige nøjagtigt nok lys til, at de skaber en hyggelig belysning, uden at lyset er for skarpt. Perfekt til en filmaften på sofaen, eller en tidlig morgen hvor det stadig er mørkt udenfor, og øjnene endnu ikke er friske nok til det almindelige lys.

 

Hyggelige lamper til hjemmet

Når det kommer til hyggelige lamper, findes der et hav af fantastiske muligheder. Både loftslamper, bordlamper, væglamper og gulvlamper kan være med at skabe en hjemlig hygge ud over det sædvanlige. Særligt bordlamper er særligt interessante når vi snakker hyggelig indretning. De kommer nemlig i mange forskellige former, typer og størrelser. Her er 3 typer bordlamper, som vi er helt vilde med her hos Hjemmehygge:

  • Himalaya saltlampe – Himalaya saltlamper er nogle af de hyggeligste lamper der findes. De er lavet af lyserødt salt fra Himalayabjergene, og giver et helt fantastisk afdæmpet varmt lys. Saltlamperne kan fås i flere størrelser, både som bordlamper og som gulvlamper.
  • Boglampe – Som navnet antyder er boglampen ikke en læselampe, til når du skal læse bøger. Det kan den selvfølgelig godt bruges til, men det er ikke deraf navnet kommer. Boglampen er nemlig en lampe som er formet som en bog – og den kan endda åbnes og lukkes. Den giver et dejligt lys, og kan bruges til både stuen, soveværelset eller et børneværelse.
  • Månelampe – Månelampen er endnu en hyggelig lampe som er helt fantastisk. Den vil uden tvivl bidrage til den hyggelige stemning i hvilket som helst rum den er er. Om det stuen, kontoret eller børneværelset.

 

Du finder selvfølgelig alle de hyggelige lamper på vores liste over hyggelys til hjemmet.

 

Brug LED lyskæder til hyggebelysning i soveværelset

LED lyskæder er super gode som hyggelys, i sær til dig som er kreativ. Der er nemlig mange kreative måder, hvorpå du kan bruge en LED lyskæde til at skabe en hyggelig belysning. En populære måde at bruge lyskæder til at skabe en hyggelig atmosfære på, er ved at hænge dem op i soveværelset. Du kan f.eks. hænge dem op over sengen, eller rundt i karmen på loftet. Lyskæder kan fås meget lange, så det er ikke et problem at føre dem hele vejen rundt i rummet. Det eneste du skal huske, er at købe dem lange nok.

Hvis du har brug for inspiration til hvordan du kan lave hyggelys med en LED lyskæde, kan du se billederne nedenfor.

Hyggelys og lyskæde over sengen i soveværelset
LED lyskæde rundt om verdenskort billede i hyggelig stemning
Denne artikel er anmeldt af Anette F. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne