Legemad

Hyggelig madlavningsleg med legemad

Har du en klar ambition om at dine unger senere hen i livet skal blive 100% selvkørende når det handler om madlavning, husholdning og ernæring? Så kan du med fordel starte tidligt, og anskaffe et legekøkken og et sæt legemad.

Hvad er legemad?

Legemad er en form for legetøj, der er udformet som mad. Det kan for eksempel være råvarer så som grøntsager kød og korn produkter (ris, pasta, brød med videre) eller færdige retter så som madder, sandwiches, og sågar desserter.

Med legemad udvikler børnene deres motoriske og sensoriske færdigheder samt almindelig husholdningskundskab. Gennem legen efterligner ungerne mor og far, som de har set købe ind, smøre madpakker og tilberede alle familiens daglige måltider.

Hyggeligt legetøj i kvalitetsmaterialer

Legemad er som regel udfærdiget i materialer så som træ, filt og plast. Hos Legebyen.dk finder du legemad i top kvalitet, som er testet i alle ledder og kanter, og som ikke indeholder hverken blødgørere eller andre hormon forstyrrende stoffer.

Samtidig kan du være helt sikker på at legemad fra Legebyen.dk ikke udgør nogen kvælnings risiko for dit barn. Legebyen.dk forhandler udelukkende legemad fra anerkendte brands som for eksempel MaMaMeMo, Hape, Educo, Dantoy og Learning Resources. Dette er din sikkerhed for legesager i bedste kvalitet, som dit barn kan have glæde af i mange år.

Mange forskellige slags legemad

I Legebyen.dk’s sortiment finder du en bred variation af spændende legemad. Dit barn kan muntre sig med alt fra spegepølsemadder og smukke, farvestrålende salater over diverse fast food til slik og guf, lagkager og flødeboller.

Med en købmandsbutik, som fører hele det gængse sortiment af kolonialvarer, mejeriprodukter, frugt og grønt kan ungerne øve sig i at gå på indkøb og finde de bedste ingredienser til aftensmaden. Og med tallerkener, knive, gafler, skeer, glas og kopper fra Hape kan denne serveres med stil på børneværelset.

Hvis du samtidig investerer i et af de søde legekøkkener, du finder hos Legebyen.dk, er børnene godt udrustet til at lege far, mor og børn med alt hvad dette indebærer af hygge omkring de fælles måltider. Du kan finde alt, hvad du skal bruge til formålet, i Legebyen.dk’s online shop på legebyen.dk.

Hvem er Legebyen.dk?

Legebyen.dk er online forhandler af legetøj og legeredskaber i højeste kvalitet, fra nogle af de mest velrenommerede brands på det danske og internationale marked. Hos Legebyen.dk kan du finde alt hvad du sal bruge til legeværelset – til fornuftige priser, og med hurtig, sikker levering. Klik ind og se det store udvalg af spændende legesager på legebyen.dk

Bedøm denne side

Klik på en stjerne