Hyggebukser til kvinder 2022

Her finder du et stort udvalg af behagelige hyggebukser til kvinder. De er i et super blødt stof, og mange af dem stretchy, så de giver en rigtig god pasform. Det er hyggebukser som ikke kun er komfortable, men som du også ser godt ud i.

DKK
DKK
Farve
Mærke

Puma - Sweatpants - Infuse Sweatpants - Tiger´s...

699,00 kr.

DORINA Calm Lounge Pant IV0001 Ivory L

179,00 kr.

Drop of Mindfulness Cora Seamless Leggings Dark...

249,00 kr.

Drop of Mindfulness Cora Seamless Leggings Dark...

212,00 kr.

ONLY Laya Sweet Flared Velvet Pant Cement XL

72,00 kr.

ONLY Comfy Life Print Pant Black Print Californ XS

159,00 kr.

MbyM - Bukser - Phillipa Pants - Black

600,00 kr.

BUBBLEROOM Milia supersoft velvet jogger pants ...

137,00 kr.

Guess Dalida Sweat Pants jblk jet black a996 M

525,00 kr.

Juicy Couture Del Ray Classic Velour Pant SIlve...

899,00 kr.

Juicy Couture Del Ray Classic Velour Pant Warm ...

899,00 kr.

VERO MODA Chill Wide Leg Pants Fossil XS

199,00 kr.

BUBBLEROOM Cozensa trousers Dark grey melange XS

159,00 kr.

BUBBLEROOM Lesley rib trousers Beige S

85,00 kr.

BUBBLEROOM Lesley rib trousers Black M

149,00 kr.

DORINA Waffle Lounge Pant GY0046-Grey XXXL

113,00 kr.

DORINA Waffle Lounge Pant PK0048-Pink XL

189,00 kr.

Drop of Mindfulness Cora Leggings 010 Khaki L

186,00 kr.

Drop of Mindfulness Cora seamless leggings Dark...

195,00 kr.

Ellesse El Solos 2 Leggings Anthracite M

175,00 kr.

FILA Netis Track Pants B406 Winter Bloom XS

225,00 kr.

FILA Yule Sherpa Pants B409 Brazilian Sand XL

159,00 kr.

Guess Janet Pants G1G2 Moccasin M

349,00 kr.

Happy Holly Alice lounge legging Beige melange ...

119,00 kr.

Happy Holly Alice lounge legging Grey melange 3...

85,00 kr.

Happy Holly Carolyn pants Light beige 36/38

85,00 kr.

Happy Holly Carolyn tricot pants Grey melange /...

125,00 kr.

Happy Holly Serena pants Black 32/34

149,00 kr.

Happy Holly Serena pants Dusty pink 32/34

119,00 kr.

Happy Holly Serena shorts Black 36/38

99,00 kr.

Happy Holly Serena shorts Dusty pink 36/38

75,00 kr.

JDY Elver Sweat Pant Falcon M

160,00 kr.

Juicy Couture Pia Shorts Black M

279,00 kr.

Nicole Falciani X Bubbleroom Nicole Falciani Lo...

89,00 kr.

Noisy May Lupa NW Logo Pant Black L

149,00 kr.

Noisy May Lupa NW Logo Pant Ligth Grey Melange XS

149,00 kr.

Object Collectors Item Devoe Knit Pants Silver ...

145,00 kr.

ONLY Comfy Life Print Pant Birch Print: Califor L

95,00 kr.

ONLY Dina Pant Humus S

69,00 kr.

ONLY Dreamer Life Sweat pant Birch XS/30

149,00 kr.

Slap af med hyggebukser

Findes der en bedre følelse, end at komme hjem efter en lang arbejdsdag og hoppe i et par hyggebukser? Nej, vel. Komfort er stort set indbegrebet af hjemlig hygge. Det er bare ikke helt det samme, at smide sig på sofaen med et lækkert tæppe og sin yndlingsserie sat på tv’et, hvis du er iført et par jeans. Hvis du også typen der elsker at  være behageligt til mode, så er vi sikre på at et par hyggebukser er lige dig. 

Der er mange definitioner på hvad hygge er – vi er i Danmark kendt for vores hygge og det kan være svært at beskrive, da hygge ikke bare er et ord med en betydning, men en følelse.

Hop i hyggetøjet, et par lækre hyggesokker og tænd for noget hyggeligt lys, så er du sikker på at have skabt en god stemning. 

 

Skab stilfuld komfort

Hyggebukser kan det hele – de er ikke kun perfekte til at flade ud i en søndag, til at tage på i lufthavnen og rejse i, eller til en hurtig tur i brugsen. Afslappede bukser og generelt loungewear, er ikke bare behageligt, men kan også være super stilfuldt og trendy. Det er igen på mode med løse bukser i fin strik, et par fluffy hyggebukser, sweatpants, eller joggingbukser til kvinder og mænd. 

Det er ikke bare er en visuel, men også en fysisk fornøjelse. Man kan nemt pifte sådan et par bukser op og tage det fra en afslappet stil, til et fedt sæt tøj. Par det med alt fra t-shirts eller en matchende hyggetrøje, til en bluse og en fed frakke. Sammensæt det bl.a. med de rigtige accessories, som glamourøse smykker, et par fede sneakers eller støvler, samt en lækker taske for at fuldende looket. Et par hyggebukser er det perfekte stykke tøj at iklæde sig til at være både komfortabel samt stilfuld. 

 

Hvem og hvad er hyggebukser til?

Hyggebukser er kompatible med alle der elsker komfort og behageligt tøj. Og hvem gør ikke det? Hyggetøj og bukser er til kvinder lige såvel som mænd og selvfølgelig også børn. Mange joggingbukser til kvinder, mænd og børn, designes med en tilhørende hyggetrøje. Et matchende hyggesæt klæder alle i alle aldre, og er i den grad en af de looks der hverken ser alder eller køn, da det kan fås i alverdens materialer, farver og stilarter.

En lørdag på langs er ikke fuldendt uden et par behagelige bukser, men det er dog ikke den eneste aktivitet som de går i spænd med. Joggingbukser er nemlig også ideelle til sport og træning, om det er en løbetur i skoven eller hård vægttræning i fitnesscenteret, så er eksempelvis et par Nike hyggebukser perfekte til lejligheden. De fås i både mænd og dame joggingbukser. Hyggebukser kan ligesåvel bruges som natbukser, eller til en ganske almindelig hverdagsbuks.

Erhverver du dig et par hyggebukser, er du sikker på at få dem brugt, da de har så stor diversitet i brug. Hav derfor i mente, hvad dine joggingbukser skal bruges til, da det kan komme an på materiale og kvalitet om de lever op til forventningerne. Skal de primært bruges til afslapning, er det vigtigt at de er så behagelige og bløde som de kan være. Derudover foretrækkes det også at de er lavet af et stof, eller har en tykkelse der kan holde en varm. Disse bukser fås i alle prisklasser, dog er strikkede bukser af eksempelvis kashmir nogle af de blødeste på hele markedet, og de har dog en noget højere pris netop pga. materialet og kvaliteten. 

 

Hvilke hyggebukser skal jeg vælge?

Søger du joggingbukser til at være aktiv i, så er et par tykkere og mere robuste hyggebukser hvad du leder efter, da de skal kunne modstå både friktion og stræk i et andet omfang. Her er en investering i et par joggingbukser i en lidt dyrere ende, ofte den rigtige vej at gå hvis de skal kunne holde længe. Det kan være bukser som eksempelvis et par Nike hyggebukser som er lavet til at dyrke sport i og derfor kan tåle  det hårdere slid. Samme tid kan de bruges som afslapningsbukser, så det er et køb du er sikker på at få meget ud af.

Leder du eksempelvis efter et par du vil bruge som natbukser, så er det ideelt at lede efter et par bukser af en tyndere kvalitet, og gerne et åndbart materiale så huden har mulighed for at ånde når de bruges mens man sover. 

 

En sikker gave

Er du på udkig efter en gave til en kvinde i dit liv og du er løbet tør for gaveidéer, så er et par dame hyggebukser et sikkert valg. Det er noget alle kvinder bruger, det kan tilpasses ethvert budget og du er sikker på at kunne finde nogle der falder i deres smag. Det kunne være et par velour hyggebukser til din mor, et fedt loungesæt til din kæreste, eller måske et par Calvin Klein hyggebukser til din søster.

Der findes et kæmpe udvalg af hyggebukser til kvinder, der kan matche alle aldre og stilarter.
Det samme gælder til mænd, gaven der passer alle aldre og størrelser og som er sikker på at bringe modtageren komfort. Køb et par stilfulde bukser som et par Nike sweatpants eller et par af nogle af de populære Adidas joggingbukser.

Et par behagelige bukser er ligeledes den perfekte gave til børn. Skal du finde en gave til et babyshower eller til en børnefødselsdag, er det en super gaveidé, da den ikke kun er behagelig men også praktisk. 

Denne artikel er anmeldt af Karina Jørgensen (5/5)
5/5