Kvinde i hyggelig lejlighed

Hjemmehygge starter med det rette hjem

Hvis du er glad for at hygge derhjemme, er det naturligvis betinget af, at du også har et hyggeligt hjem. Rammerne er nemlig en utrolig stor del af hyggen. Hvis du derfor gerne vil hjemmehygge, bør du først og fremmest finde et hyggeligt sted at bo.

Hvis du leder efter en hyggelig bolig i Københavnsområdet, bør du helt klart overveje Blækhus Frederiksberg. Her finder du intet mindre end 188 skønne lejeboliger, der også har fantastiske fællesområder. Derfor er der også lagt op til timevis af hjemlig hygge.

Hvem kan bo i Blækhus Frederiksberg?

Blækhus Frederiksberg er primært tiltænkt dig, der er enten studerende, nyuddannet eller bare ung professionel. Her vil du være bosat sammen med 187 andre unge. Lejlighedskomplekset er skabt med tanke på, at du skal komme dine samboer ved. Derfor er der også flere fællesarealer, hvor I kan samles. Det skaber uden tvivl det bedste fundament for en masse hyggelige timer.

Mere om lejlighederne

Selvom I bor 188 unge sammen, har I hver jeres lejlighed. Alle lejlighederne har eget tekøkken og badeværelse. Derfor har du også rig mulighed for at trække dig tilbage til din lejlighed, når du har behov for det.

Derfor vælger du også helt selv, om du gerne vil være social og hygge med de andre, eller om du i stedet trænger til noget alenetid. Blækhus Frederiksberg rummer alle typer!

Mere om fællesarealerne

Det er ingen hemmelighed, at det især er Blækhus Frederiksbergs sublime fællesarealer, der adskiller lejlighedskomplekset fra sine konkurrenter. Fællesarealerne dækker blandt andet over følgende områder:

  • Tagterrasse med en skøn udsigt over Frederiksberg
  • Moderne fælleskøkkener
  • Lounge- og arbejdsområder
  • Film- og underholdningsrum
  • Yoga- og fitnesslokale

Uanset hvilken form for samvær, du hælder mest til, har du altså mulighed for at mødes med andre unge i Blækhus Frederiksberg. Som du kan se, er der både mulighed for at mødes omkring sport, madlavning eller underholdning.

Andre fordele ved Blækhus Frederiksberg

Der er masser af informationer at finde om Blækhus Frederiksberg lige her:https://blaekhus.dk/blaekhus-frederiksberg/.

Og ellers – foruden fællesområderne, hvor du kan mødes med de øvrige beboere, er der også flere andre faciliteter i Blækhus Frederiksberg. Blandt andet råder lejlighedskomplekset også over:

  • Vaskeri med fem vaskemaskiner og tre tørretumblere
  • Et concierge- og pakkeudleveringsssystem, hvor du kan hente pakker døgnet rundt
  • Avanceret dørsystem med adgangstilladelse og sikkerhedskamera

Bedøm denne side

Klik på en stjerne