Hyggeligt køkken i træ

Få inspiration og gode tips til dit drømmekøkken

Der er ikke langt fra at få realiseret dit drømmekøkken, hvis blot du tør at stole på det. Med et væld af muligheder, kan det dog være svært at beslutte sig hvordan det skal se ud. Materialer, mål, æstetik og design, er alt sammen noget der skal tages i betragtning. Med mindre du har en klar plan, behøver du ikke at stå alene med alt arbejdet. Her får du gode tips og inspiration til hvordan dit drømmekøkken kan komme til at se ud.

Der er meget at tage højde for, når du skal have monteret et nyt køkken. Komponenter såsom materialer, mål, æstetik og det overordnede udtryk skal helst passe til dine præferencer. Med det kommer naturligvis også nogle vanskeligheder, for hvad skal man mon vælge imellem? Tøv dog ikke med at søge inspiration og gode tips hos Handcrafted Interior, der kan hjælpe dig videre.

Køkkendesigns der overgår standardkøkkenet

Der er mange gode ting ved et standardkøkken. Det har standardmoduler, der følger de helt almindelige standardmål, og så er de også i  den relativt lave ende af prislejet. Ulempen er dog at de fleste køkkener ikke er kompatible med standardmål. Det kræver ofte særlige og specifikke målinger og beregninger, hvis dit køkken skal passe perfekt til dit hjem.

Man finder hurtigt ud af at standardmålene ikke passer til dit køkken. I sådanne tilfælde skal du enten finde dig i for meget plads, fordi modulerne ikke stemmer overens med målene. Du kan alternativt også sætte ekstra moduler ind, for at udfylde tomrummene. Ingen af de to løsninger er dog særlige holdbare, både hvad angår pris og uhensigtsmæssig udnyttelse af plads.

Du slipper for bekymringer med et snedkerkøkken, der er afmålt og beregnet specifikt efter dit køkken. På den måde er drømmen heller ikke så langt fra at blive til virkelighed. Gå på opdagelse og find køkken inspiration lige her.

Gode råd til indretning af dit snedkerkøkken

Hvis du er i tvivl om, hvordan et snedkerkøkken skal passe sammen med din indretningsstil, får du en række gode forslag.

Tag eksempelvis udgangspunkt i arkitekturen i boligen, hvis du gerne vil give dit køkken et tidløst præg. Hvis du er glad for klassiske danske designere, kan du genskabe denne stemning med 60’ernes store, robuste og rå bygningslegemer, samt rene linjer.

Tendensen blandt danskere har igennem længere tid, også været ‘“less is more”. Dette minimalistiske udseende kan du komme til at ramme med enkle materialer, blanke overflader og få farver. Mange er dog også blevet glade for et mere mønstret udseende, med mange farver. Dette kan du komme til at opnå med en bordplade af marmor, travertin eller quartzite, der tilføjer et spændende farvespil.

Hos Handcrafted Interior finder du mere end rigeligt med inspiration til dit kommende snedkerkøkken.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne