Mand-og-kvinder-maler-med-hvid-maling

Få hjælp til alle typer malerarbejde hos din lokale maler

Er du i gang med at istandsætte din bolig, og har dine vægge brug for ekstra opmærksomhed? Så bør du overveje om du får det bedste resultat ved at male direkte på pudset, eller om der skal andre metoder i spil. Det kan for eksempel være opsætning af filt eller fuldspartling.

Fuldspartling eller opsætning af filt – hvad skal jeg vælge?

Hvis du gerne vil være helt sikker på at eventuelle revner fra sætningsskader i bygningens murværk ikke slå igennem på dine nymalede vægge er det en god idé ikke blot at male direkte på disse. En mulig måde hvorpå du kan forhindre de ærgerlige sprækker i malingen er ved at sætte filt op på væggene inden du går i gang med at male.

Filt består af tynde tråde af glasfiber som tilsammen danner et tynd vævet materiale. Dette materiale er stærkt nok til at holde sammen på pudset og forhindre revner i at slå igennem. Og så er filt rigtig nemt at male på.

Du kommer således rigtig langt med opsætning af filt hvis der er risiko for sætningsskader i murværket, og pudset ellers er sundt og intakt. Men hvis pudset er beskadiget er der ingen vej uden om en ny oppudsning af væggen.

Her kan du for eksempel benytte fuldspartling – en metode ved hvilken et nyt lag puds rulles direkte på murværket. Du kan vælge en neutral farve, og så male oven på pudset, eventuelt efter opsætning af filt. Eller du kan vælge at udføre en fuldspartling med indfarvet spørgsmål, så du helt slipper for at male efterfølgende.

Hvem kan hjælpe med at spartle eller opsætte filt?

Føler du ikke at du helt har kompetencen eller et rette håndelag til korrekt udførelse af dette arbejde kan du overlade opgaven med fuldspartling eller opsætning af filt til en dygtig maler. Så er du sikker på at det bliver gjort ordentligt. Og du er nærmest garanteret et smukt og langtidsholdbart resultat som du kan have glæde af i mange år.

Få den rette maler hjælp hos Malerkanonen

Hvis du er på udkig efter en dygtig maler Amager eller maler Dragør kan du med fordel tjekke Malerkanonen. Det landsdækkende malerfirma Malerkanonen har afdelinger over hele hovedstadsområdet, og således også op til flere af slagsen nær din bolig på Amager.

Malerkanonen tilbyder malerarbejde i høj kvalitet til super lave priser. Klik ind og bestil et tilbud på indvendig maling af boligen via hjemmesiden malerkanonen.dk

Bedøm denne side

Klik på en stjerne