Børn hopper på trampolin i haven

3 ideer til hygge i haven

Når det er sommer skal der hygges i haven med familie og venner. Er du så heldig at have en dejlig have, men mangler du inspiration til måder i kan hygge på i den? Så kan jeg glæde dig med, at vi her kommer ind på ikke mindre end 3 ideer til hygge i haven til sommer.

De 3 ideer er at hoppe på trampolin, at spille sjove havespil, og at holde en grillaften for familien. Lad mig forklare hver enkelt ide nærmere hver i sær.

 

Hop på trampolin

Har i ikke en trampolin i haven, er første skridt, at anskaffe jer en. At hoppe på trampolin er en både sjov og sund aktivitet for både børn og voksne – særligt for børn. Har i mindre børn, kan i med fordel anskaffe jer en inground trampolin fra for en fritstående.

En inground trampolin er med andre ord en nedgravet trampolin. En trampolin som er gravet ned i jorden, så selve hoppefladen er i samme højde som jorden. Fordelen ved en inground trampolin er at den er mere sikker, end en fritstående model. Hoppe børnene på en fritstående trampolin og falder ud over, kan de slå sig og i værste fald få skader. Det sikrer du dig i mod, med en nedgravet trampolin.

 

Spil et sjovt havespil

At spille et sjovt havespil er en oplagt aktivitet for både børn og voksne, når der skal sommerhygges i haven. De fleste spil til haven kan spilles af alle aldre – også sammen. Nogle af klassikerne er kroket og stangtennis, men der findes også mange andre sjove havespil. Vil du gerne prøve nogle nye og interessant havespil, kan du evt. prøve en eller flere af følgende:

  • Stigegolf
  • Kanjam frisbee spil
  • Spikeball

Spikeball kan være svært at lære, og derfor ikke nemt for de mindste børn. Det er dog super sjovt for både teenagere og voksne. Kanjam og stigegolf er dog begge sjove spil, som hele familien kan være med til.

 

Grillaften med familien

Hvad er mere hyggeligt, end en god grillaften med familien? Find havemøblerne og grillen frem, få købt nogle gode pølser og lækre bøffer, og husk en kold øl til far. Så er det ellers bare at få fyret op og hygget i haven hele aftenen indtil solen går ned.

Mens børnene venter på at kødet bliver færdigt, kan de jo benytte sig af en af de 2 andre ideer til hygge i haven. Henholdsvis at hoppe på trampolin eller at spille et sjovt havespil. Så gør ventetiden lidt hurtigere, og de er ekstra sultne efter at have været aktive.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne