3 hyggelige møbler til haven

3 hyggelige møbler til haven

En god have er en hyggelig have. Men hvordan kan du gøre din have mere hyggelige? Det kan du blandt andet ved at indrette den med nogle hyggelige møbler. Her i artiklen kommer vi ind på 3 typer hyggelige møbler, som du kan bruge til at skabe en rigtig god hyggestemning i din have. De hyggelige møbler er henholdsvis hængekøjer med stativ, liggestole og udendørs sækkestole. Ved at indrette din have med en eller flere af disse typer møbler, vil du uden tvivl fået skruet op for den hjemlige hygge udenfor. Du vil få en have, som både du, din familie og venner vil elske at være i.

 

Hængekøjer med stativ

De klassiske hængekøjer hænges op, ved at binde hver ende af hængekøjen til 2 træer eller 2 pæle. Ikke alle haver har 2 træer som står ved siden af hinanden, med det rette mellemrum til at hænge en hængekøje op. I det tilfælde er hængekøjer med stativ et super godt alternativ. Med sådan en hængekøje, kan du sætte den hvor du vil i haven eller på terrassen. Samtidig er den utrolig fleksibel, da den nemt kan flyttes rundt. Det kan være du vil have aftensolen fra den ene side af haven, og dagen efter morgensolen fra den anden side. Intet problem, du flytter bare din hængekøje. Samtidig kan du tage den med ind i stuen om vinteren, hvis du ikke kan undvære den.

 

Liggestole

Liggestole er endnu en af de skønne havemøbler, som du ikke må være foruden i en hyggelig haven. De fås i et utal af forskellige varianter. Både i plastik, træ og metal. Hvis du rigtig vil ligge godt i den, kan du købe et par gode puder at smide i den. Liggestole kan bruges både til at slikke sol i, ligge og læse en god bog eller lytte til en podcast, og endda til at tage en dejlig middagslur i solen. Husk at anskaffe dig mindst 2 liggestole, så du kan ligge side om side med din partner, ven eller veninden. Ligger i og slapper af sammen, bliver det lige pludselig dobbelt så hyggeligt.

 

Udendørs sækkestole

Sækkestole er uden tvivl et af de mest hyggelige møbler du kan finde. Heldigvis er de ikke kun til indendørsbrug. Du kan finde masser af herlige udendørs sækkestole, som sagtens kan klare at være udenfor. Nogle af dem er endda vandtætte, og så robuste, at de kan være ude hele den danske vinter. Smid et par udendørs sækkestole ud i haven eller på din terrasse, og få skruet 50% mere op for udendørshyggen.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne